Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Free Tetris

Luokitus:
8,3
(2 411 ääniä)
Teknologia:
Flash (emulated)
Alusta:
Browser (desktop-only)
Luokitus:

Tetris on legendaarinen pulmapeli. Se oli yksi markkinoiden ensimmäisistä laattojen yhdistelypeleistä. Free Tetris säilyttää uskollisesti alkuperäisen Tetriksen yksinkertaisen mutta koukuttavan pelityylin. Sovita palat oikein tuhotaksesi rivit - nopeus kasvaa mitä pidemmälle pääset!

Tetris-vinkit

Free Tetris on petollisen haastava peli. Haluatko tietää, miten voit parantaa peliäsi? Tässä on muutamia perusvinkkejä pelin parantamiseksi.

Vinkki #1 - Visualisoi kierrokset. Olet ehkä jo huomannut, että palikoiden pyörittäminen on oleellinen osa peliä, joka auttaa sinua hahmottamaan, minne palikka putoaa.

Vinkki #2 - Pelaa tasaisesti. Pyri luomaan vaakasuoria palikkarivej√§, jotta sinulla on eniten mahdollisuuksia asettaa palikat alas ja tuhota rivit. √Ąl√§ pinota palikoita yli kahden palan korkeudelle tai luo yli kahden palan syvi√§ reiki√§. Vain yksi pala voi t√§ytt√§√§ syvemm√§n kuin kahden palan aukon.

Vinkki #3 - Katso eteenpäin. Free Tetris näyttää seuraavaksi tulevan palan oikeassa yläkulmassa. Kun olet tottunut pelin pelaamiseen, mieti, mitä aiot tehdä seuraavalla palalla pudottaessa nykyistä palaa.

Vinkki #4 - Ajattele nopeasti. Tarvitset Free Tetriksessä nopeaa ajattelua enemmän kuin mitään muuta, vaikka se ei aina johda parhaisiin päätöksiin. Peli vain nopeutuu, kun poistat enemmän rivejä.

Tietoja Free Tetriksestä

Free Tetris tarjoaa lähes alkuperäisen Tetris-kokemuksen pelattavuuden osalta. Sinun tulee yksinkertaisesti lisätä rivejä ja saada korkeampi pistemäärä päästäksesi nopeammille tasoille. Värikkäät palikat auttavat sinua tunnistamaan ja erottamaan palikat helpottaen palikoiden tunnistamista ja suunnittelua etukäteen.

Tetriksen perintö

Venäläinen ohjelmistoinsinööri Alexey Pajitnov loi Tetriksen vuonna 1984. Se oli yksi markkinoiden ensimmäisistä laattojen yhdistelypeleistä ja vaikutti uudempiin genreihin, kuten kuplankuiskaajiin. Myöhemmin se vakiintui yhdeksi merkittävimmistä varhaisista videopeleistä. Alkuperäiset pelit säilyttävät edelleen asemansa merkittävinä.

Tetristä on myös tutkittu tieteellisesti, ja se on vaikuttanut laskennan teoriaan ja kognitiiviseen psykologiaan. Termiä "Tetris-efekti" käytetään kuvaamaan visuaalisia ilmiöitä, jotka voivat ilmetä liiallisen videopelien pelaamisen jälkeen.

Alustat

Verkkoselain (alkuperin Flash, nyt HTML5)

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos