Logo CrazyGames.fi

Merc Zone

Luokitus:
8,9
(260 121 ääniä)
Kehittäjä:
Blue Wizard Digital
Julkaistu:
elokuu 2020
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop-only)

Merc Zone on Blue Wizard Digitalin tekemä FPS-moninpeli. Löydä suosikkiaseesi ja taistele eri pelitiloissa ja kartoilla. Tässä tyylikkäässä puku- ja solmioräiskinnässä on nopeatempoista toimintaa ja tyylikäs 3D-estetiikka, joka saa sinut vain pelaamaan lisää!

Kuinka pelata

Etsi peli

Voit hypätä suoraan taisteluun aloitusnäytöltä painamalla "pelaa nyt"-painiketta. Jos haluat pelata mukautettua peliä ja valita haluamasi moodin ja kartan, voit luoda oman ottelun tai liittyä peliin sinua lähinnä olevalla palvelimella. Pelityyppejä on kolme: Free for All, Last Merc Standing ja Team.

Valitse luokkasi

Merc Zonessa on valittavana viisi luokkaa. Jokaisella taistelijalla on ainutlaatuinen aseistus. Luokat ovat Brock (rynnäkkö), Cochese (stealth), Crazy Ed (gunner), Bingo (sniper) ja Ogre (heavy).

Aloita taistelu

Olitpa sitten tarkka-ampuja tai minigunin kanssa sekoilija, nyt on sinun aikasi ottaa mittaa kilpailijoista. Merc Zone on nopeatempoinen räiskintäpeli, joten sinun kannattaa pysyä liikkeessä ja käyttää kranaatteja (G) ja kyykky-/liukumäkeä (shift/C). Pysy varpaillasi!

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Selaa ammuntapelit-osiota löytääksesi erilaisia ensimmäisen ja kolmannen persoonan ammuntapelejä. Muita suosittuja FPS-nimikkeitä, jotka vaativat nopeaa ajattelua, refleksejä ja tähtäämistä, ovat muun muassa Krunker.io ja Forward Assault.

Ominaisuudet

  • Nopeatempoista FPS-toimintaa, jossa arvostetaan taktiikkaa ja taitoja.
  • Viisi erilaista hahmoluokkaa ainutlaatuisilla aseilla
  • Korkean kuvanopeuden suorituskyky yksinoikeustekniikan ansiosta
  • Uusia karttoja ja luokkia lis√§t√§√§n s√§√§nn√∂llisesti, ja lis√§√§ on tulossa.

Julkaisupäivä

heinäkuu 2020

Kehittäjä

Merc Zonen on tehnyt Blue Wizard Digital, joka on aiemminkin kehittänyt suosittuja pelejä, kuten esim. Shell Shockers ja Bullet Town.

Alusta

Web-selain

Kontrollit

WASD liikkumiseen E/hiiren rullaus aseiden vaihtamiseen Välilyöntinäppäin hyppäämiseen F vuorovaikuttamiseen R lataamiseen G kranaattien heittämiseen C/Shift kyykkäämiseen Hiiren vasen painike ampumiseen Hiiren oikea painike tai X tähtäämiseen

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos