Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Mine Blocks

Luokitus:
9,1
(169 478 ääniä)
Kehittäjä:
Zanzlanz
Julkaistu:
joulukuu 2021
Viimeksi päivitetty:
tammikuu 2024
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop-only)
Luokitus:

Mine Blocks on 2D Minecraft-fanipeli, joka on alun perin julkaistu Flash-muodossa. Voit nyt pelata peliä uudelleen, sillä se on rakennettu uudelleen HTML5-muotoon ja kehitystiimi päivittää sitä säännöllisesti. Tutki, rakenna ja luo oma maailmasi tässä avoimen maailman leikkipaikassa!

Miten pelata

Mine Blocksilla on paljon yhteistä Minecraftin kanssa, mukaan lukien siisti pikseligrafiikka. Mutta peli sisältää myös täysin uusia ideoita. Mine Blocksin selviytymis- ja luovissa pelitiloissa on paljon tekemistä. Hiljattain lisättiin myös "minipelit" -välilehti uusilla pelitiloilla.

Selviytyminen

Kerää erilaisia materiaaleja luodaksesi suojaa, aseita ja ruokaa. Materiaalit yhdistyvät keskenään uusien esineiden luomiseksi. Esimerkiksi puun ja kiven avulla voit valmistaa puuakselin. Tarkista lisää käsityöreseptejä virallisesta wikistä. Suoja ja aseet ovat tarpeen taisteltaessa vihamielisiä otuksia, kuten creepereitä, hämähäkkejä ja zombeja vastaan.

Luovuus

Luovassa tilassa voit vapaasti liikkua ja sinulla on rajattomasti resursseja. Et menetä terveyttäsi tai kuole, ja voit lentää ympäri karttaa kaksoisnapauttamalla "W" tai "Space" sijoittaaksesi palikoita, esineitä ja olioita minne haluat. Voit käyttää mielikuvitustasi rakentaaksesi eeppisiä rakennuksia, kaupunkeja, maailmoja ja mitä tahansa muutakin.

Liity aarrejahdin!

Päivitys 1.31:stä lähtien voit liittyä ystäviesi kanssa verkkomoninpeliin ja suorittaa aarrejahdin, jossa sinun on löydettävä kaikki 10 esinettä 8 minuutissa ennen muita pelaajia!

Lisää samanlaisia pelejä

Voit tutustua muihin hiekkalaatikkopeleihin ja Minecraft-peleihin. Samankaltaisia pelejä ovat esimerkiksi Paper Minecraft, toinen 2D Minecraft -peli. Suosittuja ovat myös toimintapelit kuten Voxiom ja WorldZ.

Ominaisuudet

  • Selviytymis- ja luovat pelitilat
  • Pelaa verkossa aarrejahdissa!
  • Tallenna tasosi ja luomuksesi
  • Rajattomat mahdollisuudet luomiseen ja suunnitteluun
  • Yksinkertaiset kontrollit, jotka muistuttavat alkuper√§ist√§ Minecraftia

Alusta

Mine Blocks julkaistiin Flash-pelinä. HTML5-versio on ollut saatavilla vuodesta 2021 eteenpäin ja sitä voi pelata ilman lisäosia!

Kehittäjä

Mine Blocksin on luonut indie-peli- ja musiikkituottaja Zanzlanz. Tämä pieni tuotantoyhtiö on luonut upeita pelejä, kuten Snowman Slide, Deseeder, ja suosittuja jatko-osia Mine Blocks 2 ja Mine Blocks 3.

Viimeksi päivitetty

04. tammik. 2024

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos