Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Neon Rider

Luokitus:
8,6
(13 966 ääniä)
Kehittäjä:
Famobi
Julkaistu:
kesäkuu 2024
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Neon Rider on sähköistävä 2D-peli, jossa ohjaat pyörää läpi neonvärisen estekurssin, joka on täynnä käänteitä ja yllätyksiä. Neon Riderin retrografiikka ja yksinkertainen pelattavuus vievät sinut takaisin aikaan, jolloin arcade-pelit hallitsivat maailmaa.

Pelaaminen Neon Rider

Pelin tarkoituksena on päästä tason loppuun nopeudella ja tarkkuudella, mutta mikä tärkeintä, ilman että pyöräsi kaatuu tai ajautuu kuiluun, mikä on melko helppoa, kun et ole harjoitellut.

Pelin ohjaus tässä sivuttaisvierityspelissä on yksinkertaista; klikkaat hiiren vasemmalla painikkeella eteenpäin, ja välilyönti antaa sinulle vielä lisää vauhtia. Tässä kohtaa asiat muuttuvat hankaliksi - peli on täynnä arcade-tyyppisiä neonramppeja, joissa sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tehdä temppuja ilmassa. Onnistuuko temppusi vai epäonnistuuko se? Kaikki riippuu siitä, miten hallitset nopeutesi.

Pelifysiikan tuntemus ja paljon harjoittelua auttavat sinua oikeaan suuntaan. Kun hallitset ilmatemput, valmistaudu siihen, että pisteitä kertyy. Temput ja täydelliset laskeutumiset kasvattavat pistemääräsi entisestään. Väistä esteitä, kerää paristoja tulitilaa varten ja liidä lavan läpi. Tehtäväsi? Aja mahdollisimman pitkälle tässä neonvalaistussa seikkailussa!

Haluatko enemmän haastetta? Voit myös vaihtaa pyöräsi väriä vastaamaan pelipintaa.

Tämä arcade-tyylinen peli saa sinut (kuljettajan) istuimen reunalla. Istu alas, pyöritä moottoria ja pidä hauskaa retrotyyliin.

Lisää sellaisia pelejä kuin

Jos pidät Neon Riderin ulkoasusta ja tunnelmasta, kannattaa kokeilla toista arcade-suosikkipeliä, Atari Breakoutia. Pysy neon-teemassa sivulle rullaavassa Geometry Neon Dash Subzero-pelissä, jossa pääset ohjaamaan pientä mutta nopeaa geometrista kuutiota esteiden läpi. Jos haluat kokeilla toista pyöräilypeliä, suosittu Moto X3M tarjoaa hauskaa.

Toinen peli, josta saatat pitää, on Slice Master, joka on oudon rauhoittava ja koukuttava peli, jossa viipaloit kaiken näköpiirissäsi olevan. Tutustu rentoilupeleihimme ja löydä lisää tällaisia pelejä.

Julkaisupäivä

Toukokuu 2024

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos