Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Planet Evolution: Idle Clicker

Luokitus:
9,1
(126 337 ääniä)
Kehittäjä:
Leek & Ribs Games
Julkaistu:
tammikuu 2023
Viimeksi päivitetty:
maaliskuu 2024
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:

Planet Evolution: Idle Clicker on idlepeli, jossa voit rakentaa oman planeettasi haluamallasi tavalla! Se on helposti opittava, yksinkertainen ja rentouttava tyhjäkäyntipeli, jossa voit koristella ja rakentaa omia ainutlaatuisia planeettojasi maailmankaikkeuden eri alueille-

Ominaisuudet

Loputon ilmainen idlepeli

Tämä peli tarjoaa loputtomasti hauskaa, rentoutumista ja kilpailua. Matkallasi absoluuttiseksi painovoiman harrastajaksi tulet kohtaamaan yllätyksiä, jotka sulostuttavat matkaasi ja saattavat jopa saada sinut hymyilemään, kun löydät uusia alueita maailmankaikkeudesta.

Kerää ja päivitä

Napauttamalla planeettaa keräät arvokkaita kolikoita ja kasvatat vähitellen avaruudessa lentävien jännittävien esineiden vetovoimaa. Tarjolla on monia jännittäviä päivityksiä, erityisiä tehostimia ja ainutlaatuinen arvovaltajärjestelmä, jotka nopeuttavat edistymistäsi suunnattomasti ja auttavat sinua tutkimaan kaikkia maailmankaikkeuden alueita. Voit jopa kerätä kolikoita ollessasi liikkeellä!

Kilpailu

Planeetta Evolution: Idle Clicker antaa sinun laajentaa strategista ajatteluasi ja käyttää taktiikoita ja taitoa kilpaillaksesi muita pelaajia vastaan,jotka haluavat myös päästä reaaliaikaisen tulostaulukon huipulle.

Tutustu klikkeri- ja idlepeleihin löytääksesi lisää pelattavaa! Planet Clicker 2 on loistava valinta, kun olet lopettanut tämän pelin pelaamisen.

Julkaisupäivä

  • Toukokuu 2022 (Android ja iOS)
  • tammikuu 2023 (WebGL)

Kehittäjä

Planeetta Evolution: Idle Clickerin on kehittänyt Leek & Ribs Games

Alustat

  • Web-selain
  • Android
  • iOS

Viimeksi päivitetty

20. maalisk. 2024

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta tai välilyöntinäppäintä klikataksesi planeettaa ja kerätäksesi painovoimaa.

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos