Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Racing in City

Luokitus:
8,4
(150 744 ääniä)
Kehittäjä:
Hammurabi
Julkaistu:
lokakuu 2023
Viimeksi päivitetty:
marraskuu 2023
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Pelit
¬Ľ
Ajo
¬Ľ

Racing in City on ajopeli, jossa väistelet liikennettä ja suoritat haasteita. Navigoi kaupunkiliikenteen läpi erilaisilla radoilla istuen samalla näköalapaikalla ratin takana. Osallistu pitkään ja maineikkaaseen ajouraan. Kerää pisteitä ja lunasta ne autoihin ja päivityksiin.

Miten pelata

Aloita urasi

On aika antaa urasi moottorin käydä ja lähteä pitkälle sarjalle uraa määrittäviä haasteita. Uratila vie sinut matkalle uusiin paikkoihin ja suurempiin haasteisiin, jotka testaavat taitosi ratin takana ja palkitsevat sinut ajan myötä enemmän.

Väistä liikennettä

Mahdollisuutesi ansaita rahaa ovat rajattomat. Aloita yksi- tai kaksisuuntaisen liikenteen peli ja aja niin kauan kuin pystyt. Ota rohkeita riskejä, kuten ajamista lähellä muita autoja ja kilpailemista väärällä puolella tietä suurella nopeudella, ansaitaksesi bonuspisteitä. Voit ostaa ansaitsemillasi rahoilla uusia teitä, joilla ajaa.

Osta ja päivitä autoja

Sinulla on laaja valikoima mukautuksia autoillasi. Voit virittää moottorin ja kaikki auton sisäiset toiminnot, mutta voit myös lisätä spoilerin, jarrusatulat ja muita kosmeettisia ominaisuuksia saadaksesi autosi näyttämään upealta.

Lisää tämän tyyppisiä pelejä

CrazyGamesilla on valtava valikoima autopelejä. Jos etsit jotain pelattavaa Racing in Cityn jälkeen, tutustu toiseen suosittuun ajopeliin, kuten Mr. Raceriin tai Night City Racingiin.

Julkaisupäivä

  • Toukokuu 2016 (Android)
  • Hein√§kuu 2016 (iOS)
  • Lokakuu 2023 (WebGL)

Kehittäjä

Hammurabi kehitti tämän pelin.

Alustat

  • Web-selain (ty√∂p√∂yt√§ ja mobiili)
  • Android
  • iOS

Viimeksi päivitetty

23. marrask. 2023

Pelivideo

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos