Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Slither.io

Luokitus:
8,8
(820 847 ääniä)
Julkaistu:
huhtikuu 2016
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Wiki-sivut:

Slither.io on suosittu .io-käärmepeli. Sinun on kasvatettava käärmettäsi syömällä monivärisiä palloja jättimäisellä moninpeliareenalla. Vältä muita käärmeitä, jotta et joutuisi käärmeen ravinnoksi, tai päihitä muita pelaajia pakottamalla heidät törmäämään kylkeesi.

Kuinka pelata Slitheriä

Pidätkö käärmeistä? Ei haittaa, jos et, koska nämä käärmeet eivät ole uhka sinulle. Käärmeitä hallitsevat pelaajat... He yrittävät saada sinut alas. Nauti tästä klassisen käärmegenren variaatiosta Slither.io:ssa.

Kuten klassinen Snake-peli, joka oli saatavilla matkapuhelimissa ja tietokoneissa vuosikymmeniä, kasvat syömällä pieniä pellettejä. Mutta Slither.io esittelee moninpelielementin, joka muuttaa pelikentän kokonaan.

Syö ja kasva

Hehkuvat pallot ovat avaimesi pärjäämiseen. Syömällä niitä lisäät käärmeen kokoa ja saat lisää energiaa tehostamiseen. Mitä isompi käärme on, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on vangita muita käärmeitä

Aloitat pelin pienenä, joten älä yritä taistella isoja poikia vastaan, ennen kuin olet kasvanut tehokkaammaksi. Harkitse syömisen ja välttämisen strategiaa, kunnes olet saavuttanut tarpeeksi kokoa sietääksesi pienempiä käärmeitä.

Nosta nopeuttasi

Boostaus on tärkeä ominaisuus, mutta se tulee kokosi kustannuksella. Tätä menetelmää voidaan käyttää, kun kilpailet muita käärmeitä vastaan. Kun olet löytänyt täydellisen paikan vastustajan pään lähellä, poista se tekemällä äkillinen leikkaus. Käytä boostia viisaasti varmistaaksesi, että saat maksimaalisen vastineen kustannuksille.

Erikoispallot

Tavallisten pallojen lisäksi, jotka ovat laajalti saatavilla ympäri karttaa, pelissä on kaksi erikoispalloa. Kun käärme kuolee, ne pudottavat kaikki hehkuvat pellettinsä. Mitä suurempi käärme kuolee, sitä runsaampi sato. Näiden pallojen löytäminen varhaisessa vaiheessa voi kasvattaa käärmettäsi nopeasti.

Muut erikoispallot löytyvät toisinaan kellumassa areenalla. Nämä kelluvat pallot juoksevat karkuun, jos jahtaat niitä, mutta ne ovat arvokkaampia kuin tavalliset pisteet ympärilläsi, joten ne voivat olla tavoittelemisen arvoisia.

Vangitse muita käärmeitä

Kun olet hankkinut sopivan koon, voit kiertää pienempiä käärmeitä, vangita niitä ja kiristää otetta, aivan kuten tavallinen käärme tekisi. Jos kokosi kasvaa valtavaksi, voit jopa saada kiinni lukuisia pieniä käärmeitä, mikä johtaa niiden väistämättömään kuolemaan ja tietää lisää ravintoa sinulle!

Samanlaisia pelejä

Slither.io:n kaltaisia pelejä on muitakin, ja se riippuu siitä, mistä pelesitä pidät eniten. Tutustu muihin snake .io -peleihin:

Worms Zone - Sama pelimekaniikka, erilainen tunnelma, grafiikka ja ainutlaatuiset ominaisuudet.

Paper.io 2 - ainutlaatuinen muunnelma käärmepeliin, joka sisältää alueen laajentamisen madon tai käärmeen kasvattamisen sijaan!

Powerline.io - Klassinen käärmepelimekaniikka, mutta pelaat sähkölinjana, joka kasvaa.

Ominaisuudet

 • Koristele matosi yhdell√§ 12 eri skinist√§
 • Raaka, kilpailukykyinen pelattavuus erilaisilla pelityyleill√§
 • Koska pelaajia on miljoonia ymp√§ri maailmaa, otteluista ei ole pulaa
 • V√§rik√§s neongrafiikka her√§tt√§√§ k√§√§rmeesi henkiin

Alustat

Slither.io on saatavilla verkkoselaimessa, Androidille ja iOS:n kautta.

Kehittäjä

Slither.io on kehittänyt Steve Howse, 32-vuotias kehittäjä Michiganista, joka oli aiemmin kehittänyt Circle Pushin ja Flappy 2048 Extremen. Hänen yrityksensä on Lowtech Studios.

Julkaisupäivä

Maaliskuu 2016

Kontrollit

Hiiri: Liikuta hiirtäsi kontrolloidaksesi käärmeesi liikkeitä. Klikkaa boostataksesi itseäsi.

Näppäimistö: Voit kontrolloida käärmettäsi myös nuolinäppäimillä:

 • Boostaa painamalla nuolin√§pp√§int√§ yl√∂s
 • Vasen nuolin√§pp√§in k√§√§nt√§√§ vasemmalle
 • Oikea nuolin√§pp√§in k√§√§nt√§√§ oikealle

Kun käytät nuolinäppäimiä, on parasta mennä koko näytön tilaan jotta vältyt vahingossa scrollaamasta peli-ikkunan alapuolella.

UKK

Miten pelaan Slither.io:ta?

 1. Mene CrazyGames.fi ja valitse Slither.io.
 2. Valitse käyttäjänimi ja paina "Play".
 3. Ohjaa käärmettäsi hiirellä tai nuolinäppäimillä.

Miten tulen suurimmaksi käärmeeksi Slither.io:ssa?

Here are some tips & tricks to become the biggest snake in Slither:
 • Sy√∂ ja kasva
 • Sy√∂ erikoispanoksia
 • K√§yt√§ boostia taklataksesi vihollisia
 • Ymp√§r√∂i pienempi√§ k√§√§rmeit√§ ja sy√∂ ne kasvaaksesi

Miten pelaan Slitheriä kaverieni kanssa?

Slitheriä ei voi pelata kaverien kanssa asentamatta lisää ohjelmia. Yksikään tällainen ohjelma ei ole virallinen ja emme suosittele sitä.

Kuka loi Slitherin?

Slitherin on luonut Steve Howse, 32-vuotias pelinkehittäjä Michiganista. Hänen yrityksensä on nimeltään Lowtech Studios

Pelivideo

Apple Store LogoGoogle Play Logo