Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Stickman Archero Fight

Luokitus:
9,0
(128 996 ääniä)
Kehittäjä:
Artur Stogney
Julkaistu:
marraskuu 2022
Viimeksi päivitetty:
joulukuu 2022
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Stickman Archero Fight on toimintapeli, jossa ohjataan stickmania taistelemaan erilaisia vihollisia vastaan erilaisilla aseilla. Siirry eri portaalien avulla eri vaiheisiin, päivitä stickmankiasi ja tule todelliseksi taistelukoneeksi!

Pelaaminen

Lähde täynnä taistelua oleville tehtäville

Kulje 2D-maisemassa keräten aseita ja taistellen erilaisten vihollisten kanssa. Koe kestävyyshaasteiden, päävastustajien taisteluiden ja hahmon kehittymisen täydellinen yhdistelmä.

Käytä erilaisia aseita

Voit varustaa stickmanisi erilaisilla aseilla, kuten jousilla, kirveillä ja miekoilla, voittaaksesi taistelut. Ota taistelutaitosi esille ja käytä aseitasi tehokkaasti yhä voimakkaampia vihollisia vastaan. Nappaa ympäristöstä esineitä ja heitä niitä vihollisia kohti aiheuttaaksesi maksimaalista vahinkoa.

Tasoa hahmoasi

Edetessäsi hahmosi saavuttaa uusia tasoja, tarjoten pysyviä päivityksiä kykyihisi. Samalla vihollisista tulee vaikeampia voitettavia, joten sinun täytyy käyttää ninja-stickman-tyylisiä liikkeitä taistelun voittamiseksi.

Kerää esineitä ja kolikoita vahvistaaksesi stickmanisi kykyjä

Kerää voimakkaita esineitä kirstuista kussakin vaiheessa ja varusta stickmanisi niillä saadaksesi lisää voimaa. Poimi mahdollisimman paljon kolikoita ja käytä niitä esineiden päivityksiin ja hahmon pysyviin parannuksiin.

Lisää samanlaisia pelejä

Halutessasi lisää mahtavia pelejä tähän tyyliin, tarkista meidän stickman-pelit. Suosittuja vaihtoehtoja ovat myös Stickman Parkour 3 ja Turbo Dismounting.

Julkaisupäivä

Kesäkuu 2022

Kehittäjä

Stickman Archero Fightin on kehittänyt Artur Stogney.

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Viimeksi päivitetty

14. jouluk. 2022

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos