Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Tower Defense Clash

Luokitus:
8,7
(38 394 ääniä)
Julkaistu:
elokuu 2023
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Tower Defense Clash on tornipuolustuspeli, jossa suojelet linnaa ulkopuolisten jatkuvilta hyökkäyksiltä. Aseta torneja, päivitä niitä ja pidä laumat loitolla linnasta. Edisty ainutlaatuisilla tasoilla. Kaikki riippuu ennakkosuunnittelusta!

Miten pelata

Lähde seikkailuun

Aloita matkasi tornipuolustuksen mestarina, jonka tehtävänä on puolustaa useita linnoja välittömältä hyökkäykseltä. Tässä tehtävässä taistelet erilaisia vihollisia vastaan, rakennat ja päivität vahvoja puolustuksia ja käytät useita eeppisiä loitsuja tuhotaksesi hyökkäävät laumat.

Valmista puolustuksesi

Aloita ensimmäinen taso ja hyppää mukaan toimintaan. On jäähdytysaika, jolloin voit suunnitella strategiasi ja rakentaa puolustuksia ennen jokaista vihollisaaltoa. Jokaisella puolustuksella on oma ainutlaatuinen kykynsä, kuten pitkän kantaman jousiammunta tai laajavaikutteiset jättilohkareet. Valitse tarkoin, minne asetat jokaisen tornin.

Päivitä ja käytä loitsuja

Jokainen voitetuksi saatu vihollinen tuo kultaa taskuusi reaaliajassa. Käytä tuota kultaa taistelun aikana asentaaksesi lisää torneja ja päivittääksesi olemassa olevia. Käytä loitsuja suurille vihollisjoukoille pysäyttääksesi ne etenemään.

Edisty tuntemattomille maille

Edisty kohti voittoisaa polkua uusissa maisemissa ja haastavammissa taisteluissa. Siirtyessäsi myöhemmille tasoille, odottavat sinua ainutlaatuiset puolustukset ja lukuisat uudet loitsut. Saat tähtiluokituksen jokaisesta suoritetusta tasosta. Voit pelata tasoja uudelleen, jos haluat parantaa pistemäärääsi!

Lisää samanlaisia pelejä

Tornipuolustuspelit ovat erittäin koukuttavia ja parhaita ilmaisia pelejä, joita voit pelata verkon välityksellä. Kun olet taistellut tarpeeksi petoja vastaan Tower Defense Clash -pelissä, tutustu myös Tower S

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos