Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Piirustuspelit

Vapauta luovaa energiaasi kokoelmassamme yksin pelattavia ja online-piirustuspelejä.

Online-piirustuspelit

Online-piirustuspeleissä yksi pelaaja piirtää usein, kun muut osallistujat arvaavat piirustuksen, kuten Pictionary-pelissä. Pinturillo ja Drawaria.online ovat molemmat verkkopelejä, joissa pelaajat vuorotellen piirtävät ja arvaavat pelin antamia sanoja. Pelaa näitä piirustuspelejä ystäviesi kanssa ja naura kunnolla!

Piirustuspulmapelit

Joissakin peleissä sinun on piirrettävä saavuttaaksesi tietyn tavoitteen. Usein tasot saavutetaan ratkaisemalla arvoituksia. Love Draw on fysiikkaan perustuva pulmapeli, jossa sinun täytyy yhdistää kaksi palloa takaisin yhteen piirtämällä viivoja. Color Pixel Art Classic on myös suosittu pulmapiirtämispeli.

Lisää hauskoja piirustuspelejä

Ilmaise taiteellisuutasi autuaassa yksinäisyydessäsi väritys peleissämme. Sinusta voi tulla myös ammattimainen tatuointitaiteilija pelissä Draw Tattoo, viileä tatuointipiirustuspeli, jossa piirrät tatuointeja asiakkaiden toiveiden mukaan. Tutustu koko kokoelmaan ja löydä lisää!


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Piirustuspelit ?

 1. Draw Crash Race
 2. Colojon
 3. Car Drawing Game
 4. One Line
 5. Graffiti Time
 6. Kaleidoscope
 7. Save My Pets
 8. Draw Bridges
 9. Pinturillo 2
 10. Draw Line

Mitkä ovat parhaat Piirustuspelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Draw Crash Race
 2. Love Colors
 3. One Line
 4. Cats and Bees
 5. Scribble

Mitä ovat Piirustuspelit?

Piirustuspelit antavat sinun ilmaista artistista puoltasi piirtämisen kautta. Jotkin peleistä ovat moninpelejä, joita voit pelata ystäviesi kanssa, kun taas jotkut sisältävät piirtämistä haasteena joiden avulla läpäiset pulmia ja tehtäviä.


Pelaa parasta verkkoa Piirustuspelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Draw Crash Race ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää