Logo CrazyGames.fi

Piirustuspelit

Vapauta luovaa energiaasi kokoelmassamme yksin pelattavia ja online-piirustuspelejä.

Suositut tägit

Online-piirustuspelit

Online-piirustuspeleissä yksi pelaaja piirtää usein, kun muut osallistujat arvaavat piirustuksen, kuten Pictionary-pelissä. Pinturillo ja Drawaria.online ovat molemmat verkkopelejä, joissa pelaajat vuorotellen piirtävät ja arvaavat pelin antamia sanoja. Pelaa näitä piirustuspelejä ystäviesi kanssa ja naura kunnolla!

Piirustuspulmapelit

Joissakin peleissä sinun on piirrettävä saavuttaaksesi tietyn tavoitteen. Usein tasot saavutetaan ratkaisemalla arvoituksia. Love Draw on fysiikkaan perustuva pulmapeli, jossa sinun täytyy yhdistää kaksi palloa takaisin yhteen piirtämällä viivoja. Color Pixel Art Classic on myös suosittu pulmapiirtämispeli.

Lisää hauskoja piirustuspelejä

Ilmaise taiteellisuutasi autuaassa yksinäisyydessäsi väritys peleissämme. Sinusta voi tulla myös ammattimainen tatuointitaiteilija pelissä Draw Tattoo, viileä tatuointipiirustuspeli, jossa piirrät tatuointeja asiakkaiden toiveiden mukaan. Tutustu koko kokoelmaan ja löydä lisää!


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Piirustuspelit ?

 1. Car Drawing Game
 2. Save My Pets
 3. Colojon
 4. One Line
 5. Graffiti Time
 6. Line Rider
 7. Pinturillo 2
 8. Toilet Rush - Draw Puzzle
 9. Monster.io
 10. Kaleidoscope

Mitkä ovat parhaat Piirustuspelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Draw Tattoo
 2. Color Pixel Art Classic
 3. Line Rider
 4. Car Drawing Game
 5. Love Colors

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Piirustuspelit?

 1. Line Rider

Mitä ovat Piirustuspelit?

Piirustuspelit antavat sinun ilmaista artistista puoltasi piirtämisen kautta. Jotkin peleistä ovat moninpelejä, joita voit pelata ystäviesi kanssa, kun taas jotkut sisältävät piirtämistä haasteena joiden avulla läpäiset pulmia ja tehtäviä.


Pelaa parasta verkkoa Piirustuspelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. 🎮 Pelaa Car Drawing Game ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää