Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Draw Crash Race

Luokitus:
9,2
(135 835 ääniä)
Kehittäjä:
Andrey Melnikov
Julkaistu:
kesäkuu 2023
Viimeksi päivitetty:
heinäkuu 2023
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Luokitus:

Draw Crash Race on rento peli, jossa piirrät oman ajoneuvosi ja kilpailet sillä 3D-maailmassa. Käytä piirustustaitojasi rakentaaksesi kestävän ja nopean moottorin päästäksesi radalle. Kisat ovat täynnä erilaisia esteitä, joita tulee välttää.

Miten pelata

Piirrä supervoimainen auto

Hyödynnä piirustustaitojasi luomalla kestävä auto yhdistämällä renkaat kuljettajan istuimeen ja lisäämällä tarvittaessa aerodynamiikkaa! Auton rakentamisessa ei ole oikeaa tapaa, mutta muista että se on melko hauras. Eksperimentoi eri muotojen kanssa ja selvitä mikä toimii parhaiten.

Tavoittele ensimmäistä sijaa

Kilpaile muiden kilpailijoiden kanssa navigoiden esteiden täyttämillä radoilla. Vihreät kiihdyttimet antavat sinulle ylimääräistä vauhtia ja auttavat sinut maaliviivalle asti. Ole kuitenkin varovainen piikkitrappoja ja muita vaarallisia ansaita vastaan, sillä ne voivat hajottaa hauraan moottorisi yhdellä iskulla.

Päivitä taitojasi

Valmistaudu nopeisiin kisoihin, mutta ole varovainen! Rungoltaan hauraan autosi voi helposti hajota. Käytä ansaitsemasi kulta edellisten kilpailujen avulla parantaaksesi kestävyyttäsi, mustetta ja nopeuttasi. Mitä enemmän mustetta sinulla on, sitä enemmän osia voit lisätä kilpa-autoosi. Jokaisella päivitysikonilla on merkki, joka osoittaa päivitystason.

Lisää samanlaisia pelejä

Tutustu myös muihin piirustuspeleihimme, jotka ovat samankaltaisia kuin Draw Crash Race! Car Drawing on samantyyppinen peli, jossa piirrät autoja ja ajat niillä esteiden yli. Toinen suosittu piirustuspeli, johon kannattaa tutustua, on Scribble.

Julkaisupäivä

  • Lokakuu 2022 (Android)
  • Kes√§kuu 2023 (WebGL)

Kehittäjä

Tämän pelin on kehittänyt Andrey Melnikov.

Alustat

  • Web-selain (ty√∂p√∂yt√§ ja mobiili)
  • Android

Viimeksi päivitetty

07. heinäk. 2023

Pelivideo

Mainos
Google Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos