Logo CrazyGames.fi

Color Galaxy

12 741
luokitukset
8,9
Developed by  Superinstant

Color Galaxy on rento .io-peli, jossa piirrät värejä laajentaaksesi aluettasi yhdellä monista hauskoista taisteluareenoista. Avaa uusia autoja, maaleja ja kuvioita käyttämällä kultaa ja suorita erilaisia tehtäviä kerätäksesi päivittäisiä palkintoja!

Ominaisuudet

Kasvata värigalaksiasi

Aja ympäriinsä ja palaa takaisin rakentaaksesi reviiriäsi yksi väriläiskä kerrallaan. Löydä oma tyyli mukauttamalla värejäsi. Käytä ainutlaatuista tukikohdan rakentamisstrategiaa rakentaaksesi suuria ja kauniita värejä, jotka hallitsevat maailmaa.

Yllätä muut pelaajat

Kun pelaaja on oman alueensa ulkopuolella ja hänen viivansa ei ole kytketty, voit murskata hänen linjansa ja kaataa hänet! Kierrä toisten pelaajien alueen yli ja ota ne omaksesi.

Mukauta hahmoasi

Osta uusia hienoja ajoneuvoja areenalle. Muokkaa täytteitäsi merkitäksesi reviirisi värikkäillä ja kuviollisilla tyyleillä. Voit myös ostaa kaupasta tarroja, tapahtumatarvikkeita ja muita ainutlaatuisia tavaroita.

Tee päivittäisiä tehtäviä

Kerää kultaa jokaisesta ottelusta ja suorita päivittäisiä tehtäviä ansaitaksesi uusia palkintoja. Jokainen päivä, jolloin palaat pelaamaan Color Galaxya, vie sinut askeleen lähemmäksi suurta palkintoa.

Tutustu muihin top IO-peleihin kuten Snake.io ja Smash Karts löytääksesi lisää hauskaa moninpelitoimintaa.

Julkaisupäivä

lokakuu 2022

Kehittäjä

Superinstant on kehittänyt Color Galaxyn.

Alusta

Verkkoselain (tietokone ja mobiili)

Viimeksi päivitetty

08. marrask. 2022

Kontrollit

Raahaa hiiren vasen painike pohjassa liikuttaaksesi autoa.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos