Goodgame Big Farm

31 286
luokitukset
8,6
Goodgame Big Farm on hauska maatilapohjainen hallintopeli. Pelissä pääset hoitamaan omaa maatilaasi ja nousemaan onnistuneeksi maatilanpitäjäksi. Voit laajentaa ja päivittää farmiasi osoittaaksesi edistyksesi. Pääset viljelemään erilaisia tuotteita ja hoitamaan karjaasi kasvattaaksesi maatilaasi.

Goodgame Big Farm

Pääset elämään rauhallista maatilaelämää, jossa aloitat tyhjältä farmilta, teet siitä paljon paremman näköisen, laajennat aluettasi ja teet siitä alueen suosituimman pisteen vihanneksia ja hedelmiä varten.

Maanviljely on hauskaa ja terapeuttista, mutta myös tulet varmaan kaipaamaan etenemistä. Voit siis päivittää rakennuksiesi tasoja, muuttaen farmisi pienestä operaatiosta täydelliseksi maanviljelyimperiumiksi ajan myötä. Etenemistäsi voi myös helpottaa pelin omaan yhteisöön liittyminen.

Jos tykkäät rakennuspeleistä, jotka antavat sinun kasvattaa omaa maatilaasi, Goodgame Big Farm on erittäin hyvä, ilmainen maanviljelypeli joka voi olla juuri etsimäsi peli.

Maanviljelytuotteet

Maanviljelytuotteet varmistavat tasaisen tuoton, jolla voit päivittää maatilaasi. Mitä tahansa, mitä sinulla jää yli, voit myydä eteenpäin.

Voit kasvattaa kanoja, lehmiä ja sikoja ja myydä näistä tulevat tuotteet ympäri maailmaa. Realistiset tuotantosyklit tarkoittavat, että joudut odottamaan tietyn aikaa, riippuen tuotteestasi, mutta et joudut ainoastaan istumaan aloillasi odottaessasi, vaan voit myös kehittää farmiasi samalal kun odotat kananmunia, joista voit sitten kehittää esimerkiksi piirakoita!

Rakentaminen

Goodgame Big Farmissa on yli 45 rakennusta ja päivitystä niihin, joilla voit levittää maatilaasi. Jokainen taso kehittää rakennusta ja tehostaa sen toimintaa. Esimerkkejä rakennuksista ovat tuulimylly, kanahäkki ja viljasiilo. Voit myös käyttää tienaamaasi rahaa luodaksesi kauniita koristeita, kuten suihkulähteitä ja kasveja ympäri maatilaa.

Yhteisö

Pääset mukaan tapahtumiin, joissa voit rakentaa kaukaisille saarille tai liittyä tehtäviin joissa kilpailet muita maanviljelijöitä vastaan. Goodgamessa on laaja yhteisö jossa on mukana yli 35 miljoonaa pelaajaa ympäri maailmaa. Voit interaktioida ja pelata yhdessä muiden farmereiden kanssa ja keskustella viikottaisista lisäsisällöistä peliin.

Sisältö

  • Kehittyneet maatilan ylläpitömetodit
  • Voit kasvattaa laajan valikoiman erilaisia kasveja
  • Pääet hoitamaan maatilasi eläimiä ja myymään näistä tulevia tuotteita marketilla
  • Kasvata farmiasi ostamalla lisää maata ja suurella valikoimalla päivityksiä
  • Voit luoda maatilallesi rakennuksia ja koristella sitä

Kehittäjä

Goodgame Big Farmin kehittäjä on Goodgame Studios. Tämä kehitystiimi on luonut laajan valikoiman online-pelejä, kuten Legends of Honor ja Goodgame Empire.

Esittelyvideo

Kontrollit

  • Klikkaa interaktioidaksesi joko menussa tai esineiden kanssa.
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos