Derby Crash 3

81 747
luokitukset
9,2

Derby Crash 3 - tule eliitti purkuajuriksi! Tunnettujen ralliautojen sarjan kolmas luku, Derby Crash . Uudistetut grafiikat ovat nyt paljon realistisempia myös erittäin suuren ja avoimen horisontin pelikentän ansiosta, jossa voit kiitää eri sivukaduilla ja ajaa mahtavalla tankilla!

Kuten tämän ajopelin aiemmissa versioissa, sinulle annetaan vapaus tutkia kaunista avointa maailmaa ja testata ajotaitojasi. Romurallin päätavoitteena on murskata autosi ja aiheuttaa kaaosta - voit tehdä juuri tämän tässä upeassa pelissä!

Realistiset ajosäätimet ja käsittely

Tämä peli tarjoaa käyttäjille realistisen ajokokemuksen. Autot näyttävät upeilta, ja avoin maailma on myös yksityiskohtainen ja hahmonnettu kauniissa 3D-grafiikoissa Unity-pelimoottorilla. Tämän lisäksi ajosäätimet on helppo oppia - ohjaa kääntymistä ja kiihdytystä WASD-näppäimillä ja vaihda kameranäkymää hiirellä.

Näiden realististen hallintalaitteiden lisäksi myös autot käsittelevät erittäin hyvin. Ajaminen on realistista ja jarrut ja ohjaus ovat reagoivia. Voit myös vetää hämmästyttäviä ajoja ja temppuja, kun olet tottunut auton käsittelyyn.

Valitse eeppisten ajoneuvojen joukosta

Toinen loistava kohta Derby Crash 3: sta on valikoima hienoja ajoneuvoja, joita voit ajaa. Ensinnäkin on valikoima erittäin nopeita urheiluautoja, jotka on mallinnettu nykyaikaisista autoista, kuten Porsche ja Ferrari. Tämän lisäksi voit ajaa mahtavaa panssaroitua laatikkoa ja valtavaa tankkia, jossa on toimiva tykki!

Minkä ajoneuvon valitsetkin, muista pitää hauskaa ajaessasi ja tutustu valtavan avoimen maailman jokaiseen tuumaan. Muista, että kun pelaat, ajoneuvosi vahingoittuu enemmän ja enemmän - näet korin ja rungon kulumisen. Ole varovainen, koska ajoneuvosi voi räjähtää!

Pidä hauskaa ja paranna romurallin ajotaitojasi tänään tässä hämmästyttävän ajopelin kolmannessa erässä!

Julkaisupäivä

Helmikuu 2020

Kehittäjä

Derby Crash 3 on kehittänyt Roberto Mulas alias Ciorbyn. Sinun tulisi myös tarkistaa WrongWay , toinen upea autopeli häneltä!

Alusta

nettiselain

Esittelyvideo

Kontrollit

  • WASD tai nuolinäppäimet = aja
  • Välilyönti = käsijarru
  • Enter = resetoi autosi
  • C = vaihda kameraa
  • R = korjaa autoa
  • T = aikaväli
Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos