Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Skillfite.io

Luokitus:
7,9
(28 105 ääniä)
Kehittäjä:
Gatarn Games
Julkaistu:
syyskuu 2023
Viimeksi päivitetty:
maaliskuu 2024
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Skillfite.io on MMORPG .io -peli, joka sijoittuu suureen avoimeen ympäristöön, jossa voi olla jopa 100 pelaajaa. Kerää materiaaleja, joista voit valmistaa varusteita ja nostaa taitojesi tasoa PvP-taisteluita varten. Tutki laajaa, avointa maailmaa, joka on täynnä yllätyksiä. Voit liittyä tiimiin killan kanssa tai pelata yksin. Aloita taitojesi kehittäminen ja tule taitavaksi taistelijaksi!

Kuinka pelata

Aloita nollasta

Skillfitessä on paljon vanhan koulukunnan selainpohjaisten MMORPG-pelien, kuten Runescapen, piirteitä. Aloittaessasi tason 1 aloittelijana ilman varusteita tai kokemusta, sinun on kaadettava puita, louhittava kiviä ja kalastettava noustaaksesi taitojasi ja selviytyäksesi taisteluista alhaisen tason vihollisia, kuten jäniksiä, vastaan.

Kerää ja valmista

Käytä kaadetuista puista ja louhituista raaka-aineista valmistettuja raaka-aineita suojaavan panssarin ja hyökkäysaseiden valmistamiseen. Pelin alkuvaiheessa voit valmistaa uusia varusteita ansaitsemallasi puulla, mutta voit nopeasti löytää kiviä louhiaksesi kuparia ja valmistaa hieman parempia esineitä. Skillfite.io:ssa on 15 erilaista resurssia.

Kehitä taitojasi

Nosta taitojesi tasoa saavuttaaksesi tavoitteita, jotka avaavat parempia resursseja. Esimerkiksi saavuttamalla tason 5 puunkaato-taidoissa voit kaataa suurempia mäntyjä. On kannattavaa hyökätä eläinten kimppuun, jopa rauhallisten, sillä ne pudottavat saalista, josta voi olla hyötyä.

Tutki erilaisia alueita

Skillfite.io:ssa on erilaisia alueita tutkittavaksi. Siirry teleporttien avulla kartalla ja siirry ei-PvP-, PvP- ja korkean riskin PvP-alueille. Korkean riskin PvP-alueilla voit liittoutua ja taistella minkä tahansa tason pelaajia vastaan. Voit aloittaa kaupankäynnin muiden pelaajien kanssa kaikilla alueilla.

Lisää samanlaisia pelejä

Jos nautit massiivisten online-moninpelien pelaamisesta, tutustu laajaan io-pelien kokoelmaamme. Tästä kategoriasta löydät monia suosittuja pelejä. Kaksi suosituinta nimikettämme ovat 1v1.LOL ja Agar.io.

Julkaisupäivä

Elokuu 2023

Kehittäjä

Gatarn Games kehitti Skillfite.io:n.

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Viimeksi päivitetty

18. maalisk. 2024

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos