Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Flappy Bird

Luokitus:
8,0
(63 582 ääniä)
Julkaistu:
helmikuu 2014
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Flappy Bird on ikoninen sivusuunnassa vierityspeli, jossa väistät esteitä klikkaamalla. Se julkaistiin alun perin mobiilipelinä, mutta sen kehittäjä Dong Nyugen lopetti sen. Nykyään voit pelata tätä yksinkertaista, mutta koukuttavaa yhden napin peliä verkossa.

Tietoa Flappy Birdistä

Peliohjeet

Flappy Birdin pelattavuus on parhaiten kuvattavissa yksinkertaiseksi, koukuttavaksi, mutta lievästi turhauttavaksi. Napauta varovasti saadaksesi linnun nousemaan ja navigoidaksesi vihreiden putkien aukkojen läpi ilman törmäilyjä. Kun väistämätön törmäys tapahtuu, saat pisteen, jonka voit yrittää päihittää seuraavalla kerralla. Se on koukuttavaa!

Pelaa Vain Verkossa

Flappy Bird luotiin alun perin mobiilipelinä, mutta se poistettiin myöhemmin sovelluskaupoista. Forbesin haastattelussa Flappy Birdin kehittäjä, Dong Nguyen, mainitsi pelin koukuttavuuden syynä sen poistamiseen kaupoista.

Tästä huolimatta voit yhä pelata alkuperäistä Flappy Birdiä ilmaiseksi verkkoselaimessasi käyttäen työpöytä- tai mobiililaitetta!

Flappy Birdin Perintö

Flappy Bird oli osa varhaista hypercasual-mobiilipelien vallankumousta. Siitä lähtien on julkaistu lukuisia yksinkertaisia yhden napin ja sivusuunnassa vieriviä pelejä. Peli synnytti lukuisia uusintoversioita, kopioita ja parodianomaisia pelejä, jotka veivät konseptin uudelle tasolle.

CrazyGames-sivustolta voit löytää pelejä, jotka hyödyntävät tätä konseptia esineen tai eläimen ylläpitämisestä. Suosittuja pelejä ovat muun muassa Tap Tap Shots ja Square Bird. Ennen Flappy Birdiä oli kuitenkin jo olemassa vastaavia klassikkopelejä, kuten Copter, joita ihmiset saattoivat pelata ilmaiseksi verkossa.

Ominaisuudet

  • Uskomattoman yksinkertainen pelimekaniikka
  • Turhauttava, mutta koukuttava
  • Parhaiden pistem√§√§rien seuranta
  • Alkuper√§inen Flappy Bird

Julkaisupäivä

Alkuvuosi 2014

Alusta

Verkkoselain (työpöytä- ja mobiililaitteet)

Pelivideo

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos