Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

My Dolphin Show

Luokitus:
8,7
(6 683 ääniä)
Julkaistu:
marraskuu 2019
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Minun Delfiininäytökseni - ihastuta yleisöä! My Dolphin Show -ohjelman ensimmäinen jakso. Ohjaa söpöä delfiiniä ja tee erilaisia hienoja temppuja. Tämä peli tytöille ja pojille on niin hauska - ota vesipuisto haltuun ja järjestä hämmästyttävä show pienessä akvaariossa delfiinisi kanssa.

Delfiinisi on oltava valmis tekemään vaikutuksen ja esittämään suuren show'n. Sinun on noudatettava erilaisia ohjeita ja järjestettävä show suorittamalla temppuja, hyppyjä ja muuta. Seuraa ruudulla näkyviä komentoja ja varmista, että ajoituksesi on täydellinen.

Kouluttajan ja hänen delfiininsä on ihastutettava yleisöä ja suoritettava nämä erilaiset liikkeet, jotta he olisivat tyytyväisiä ja jotta kouluttajan yleisarvosanasi paranisi. Jokaisen esityksen lopussa voit ostaa erilaisia delfiinejä ja myös suloisia delfiinipukuja.

Mitä temppuja ja liikkeitä pystyt suorittamaan?

Varmistaaksesi, että olet valmis suureen tapahtumaan, sinun on tunnettava erilaiset temput ja liikkeet, joita tässä delfiinipelissä odotetaan. Seuraavassa on joitakin esimerkkejä vapaasti pelattavista liikkeistä, joita voit suorittaa:
  • Esteen hyppyj√§
  • Kalojen sukeltaminen
  • Hypp√§√§minen vanteiden l√§pi
  • Pallojen pomppiminen
Kun delfiini on valmis, voit hallita näitä isoja temppuja ja todella ihastuttaa Sea Worldin yleisöä. Muista, että akvaario on pieni, mutta yleisö on suuri, joten jokaisen liikkeen on oltava täydellinen. Katso, pystytkö esittämään show'n tänään ja pelaa tätä peliä, jotta sinusta tulisi maailman paras delfiinikouluttaja.

Jos pidät tämäntyyppisistä peleistä, tutustu muihin delfiinipeleihimme - näissä peleissä on muita versioita delfiinishow'sta, kuten My Dolphin Show 3. Pidä tänään mahtavaa hauskaa akvaariossa ja häikäise yleisö koulutustaidoillasi!

Julkaisupäivä

Tammikuu 2014 (Flash). Marraskuu 2019 (HTML5).

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos