Logo CrazyGames.fi

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple

172 811
luokitukset
9,1

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple on Fireboy and Watergirl -sarjan toinen yhteistyöpeli. Tässä seikkailussa voitat pulmat valon ja heijastusten avulla. Valloitettavia tasoja on yhteensä 40!

Kuinka pelata

Pelaa yhteistyössä

Fireboy and Watergirl 2: Forest Temple -peliä on parasta pelata yhteistyössä ystävän kanssa. Käyttämällä samaa näppäimistöä sinä ja yksi toinen pelaaja voitte ohjata Fireboyta ja Watergirliä läpi arvoitusten labyrintin.

Valjasta voimasi käyttöön

Käytä veden, tulen ja tiimityön voimaa kukistaaksesi jokaisen hankalan tilanteen. Molemmilla hahmoilla on ainutlaatuisia vahvuuksia, joita sinun on käytettävä selviytyäksesi kunkin tason eri osista. Pelin tässä versiossa on 40 tasoa, joten läpäistäviä haasteita on entistäkin enemmän.

Käytä valoa hyväksesi

Valoa käytetään yleisesti Fireboy and Watergirl 2:ssa tason etenemiseen. Käytät valoa yhdistettynä peileihin suunnataksesi säteet painikkeisiin ja muihin laitteisiin, jotka avaavat ovia ja liikuttavat hissejä.

Fireboy and Watergirl -sarja

Fireboy and Watergirl on suosittu tasohyppelypelisarja, jossa työskennellään yhdessä ongelmien voittamiseksi. Tämä on sarjan toinen peli. Tutustu myös sarjan muihin osiin:

Lisää 2-pelaajan pelejä

Suuntaa 2-pelaajan pelien kokoelmaamme josta löydät laajan valikoiman pelejä, joita voit pelata ystäviesi kanssa paikallisesti ja verkossa. Stickman Supreme Duelist 2 ja Soccer Legends 2021 ovat kaksi erinomaista vaihtoehtoa moninpelaamiseen.

Ominaisuudet

  • Pelaa yhdessä ystävän kanssa
  • Työskentele yhteistyössä selvittääksesi jokaisen tason
  • 40 tasoa valon temppelissä
  • Käytä valoa murtautuaksesi arvoitusten läpi

Julkaisupäivä

Alkuperäinen julkaisupäivä on lokakuu 2010. Flash-pelinä Se päivitettiin HTML5-tekniikalle heinäkuussa 2018.

Kehittäjä

Oslo Albet on kehittänyt tämän pelin.

Alusta

Tämä peli on selainpeli.

Kontrollit

  • Nuolinäppäimet Fireboyn ohjaamiseen
  • WASD Watergirlin ohjaamiseen
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos