Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple

Luokitus:
9,0
(222 968 ääniä)
Julkaistu:
heinäkuu 2018
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki-sivut:

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple on rento peli, toinen yhteistyöpeli Fireboy and Watergirl -sarjan tasohyppelypeli. Tässä seikkailussa voitat pulmat valon ja heijastusten avulla. Valloitettavia tasoja on yhteensä 40!

Pelaaminen Fireboy and Watergirl 2: Light Temple -peli

Pelaa yhteistyössä

Fireboy and Watergirl 2: Forest Temple -peliä on parasta pelata yhteistyössä ystävän kanssa. Käyttämällä samaa näppäimistöä sinä ja toinen pelaaja voitte ohjata Fireboyta ja Watergirliä läpi arvoitusten labyrintin.

Valjasta voimasi käyttöön

Käytä veden, tulen ja tiimityön voimaa kukistaaksesi jokaisen hankalan tilanteen. Molemmilla hahmoilla on ainutlaatuisia vahvuuksia, joita sinun on käytettävä selviytyäksesi kunkin tason eri osista. Pelin tässä versiossa on 40 tasoa, joten läpäistäviä haasteita on entistäkin enemmän.

Käytä valoa hyväksesi

Valoa käytetään yleisesti Fireboy and Watergirl 2:ssa tasojen läpi etenemiseen. Käytät valoa yhdistettynä peileihin suunnataksesi säteitä painikkeisiin ja muihin laitteisiin, jotka avaavat ovia ja liikuttavat hissejä.

Fireboy and Watergirl -sarja

Fireboy and Watergirl on suosittu tasohyppelypelisarja, jossa työskennellään yhdessä ongelmien voittamiseksi. Tämä on sarjan toinen peli. Selaa sarjan muita osia alla:

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Fireboy and Watergirl ovat suosittuja nimikkeitä casual-pelien kokoelmassamme. Muita kokeilemisen arvoisia pelejä tässä kategoriassa ovat esimerkiksi Backpack Battles, jossa pakkaustaitosi johtavat tuhoosi tai menestykseesi; We Become What We Behold, yhden klikkauksen kommenttipeli elämästä, joka kiehtoo sinua 5 minuutissa; tai Slice Master, ASMR-viipalointipeli.

Tutustu 2-pelaajan pelikokoelmaamme, josta löydät lisää pelejä, joita voit pelata ystäviesi kanssa paikallisesti ja verkossa. Soccer Random ja Rooftop Snipers ovat kaksi loistavaa vaihtoehtoa moninpeliin.

Ominaisuudet

  • Pelaa yhdess√§ yst√§v√§n kanssa
  • Ty√∂skentele yhteisty√∂ss√§ kukistaaksesi jokaisen tason
  • 40 vaihetta suoritettavana Valon temppeliss√§
  • K√§yt√§ valoa murtautuaksesi pulmien l√§pi

Julkaisupäivä

Alkuperäinen julkaisupäivä on lokakuu 2010 Flash-pelinä. Se päivitettiin HTML5-tekniikalla heinäkuussa 2018.

Kehittäjä

Oslo Albet kehitti tämän pelin.

Alusta

Tämä peli on selainpeli.

Kontrollit

  • Nuolin√§pp√§imet Fireboyn ohjaamiseen
  • WASD Watergirlin ohjaamiseen

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos